Problem Solving

Допълнителни образователни дейности

Допълнителните образователни дейности в детската градина могат да бъдат избирани според интересите на детето и включват:
Обучение по чужд език

Английски език

Децата в тази възраст много лесно учат чужд език,а както всички знаем чуждият език е отворена врата към целия свят.Децата се обучават по специална програма съобразена с възрастовата категория, от квалифицирани преподаватели.

Всяка сряда : 9.00 до 12.00

cycle-play
Арт

Приложно изкуство

Това е изкуство , което е функционално, но и естетически издържано по своята същност.Приложното изкуство спомага за усъвършенстване на финната моторика на децата и тяхното емоционално развитие.Часовете се провеждат в специално пригодено ателие от квалифициран преподавате

Всяка сряда : 9.00 до 12.00

Спорт

Детски футбол

Любимата игра на момчетата , а както се оказва напоселдък все повече навлиза и като момичешки спорт.Спомага за физическото развитие на децата и ги учи на екипност.Часовете по футбол се провеждат във оборудвания за целта физкултурен салон на градината като и в двора на градината,ако метеорологичните условия позволяват от квалифициран специалист.

Всяка сряда : 9.00 до 12.00

serv_1
serv_3png
serv_2
Спорт

Плуване

Това е спортът който в най- голяма степен развива хармонично скелета и мускулния апарат на децата и съдейства за по-изразения им и правилен растеж. Спомага за укрепването на имунната система, развива гъвкавост, координация и издръжливост.Часовете по плуване се провеждат в басейна на градината от треньор по плуване.

Всяка сряда : 9.00 до 12.00

Танци

Модерни танци

Танците са чудесно, забавно и здравословно занимание за всички деца. Запознаването на децата с танците в ранна възраст ще развие любов към изкуството, танца и естетиката, ще усили усещането за ритъм и движение, ще възпита полезни навици за двигателна култура, здравословен начин на живот, социализация и дисциплина.Часовете в тази дисциплина се провеждат в музикалния салон на градината от преподавател по спортни,модерни и латино-американски танци.

Всяка сряда : 9.00 до 12.00

Танци

Народни танци

Народният танц е част от магията на българския бит и култура , той е сила за духа , гони умората и напрежението. Танцът генерира положителна енергия и ни освобождава от натрупаното напрежение и дискомфорт. Часовете по народни танци се провеждат в музикалния салон на градината от хореограф.

Всяка сряда : 9.00 до 12.00

X